Umagine-Friesland-over-ons

We hebben een missie

Iedere dag willen we mensen blij maken

In de lente van 2021 is Umagine Friesland B.V. opgericht door Marc. Kort daarna kwam Brian erbij als medewerker. Jarenlang werkten ze als onderaannemers bij diverse bedrijven waardoor zij zich ontwikkelden tot specialisten in hun vak.

Na de start gaat het hard met de groei van Umagine Friesland. Zo ontstaat een samenwerking met Floris die ook zelfstandig ondernemer is. Ze worden een hecht team met dezelfde visie waar ondertussen Marc en Floris samen aan het roer staan als eigenaren.

We hebben een eigen visie

De klant staat bij Umagine Friesland centraal. Onze ambitie is niet om de grootste te worden, maar een betrouwbare en eerlijke partij voor onze klanten. Daarom werken we met een vast team van specialisten die dezelfde taal spreken. Zo kunnen we iedere dag mensen blij maken. Dat geeft letterlijk energie!

Wij zijn Umagine Friesland
Wij zijn Umagine Friesland

Ondernemend van aard

Met een duidelijk doel voor ogen

We willen tevreden klanten

We staan voor kwaliteit en een vakkundig eindresultaat. Pas als alles naar volle tevredenheid is aangelegd gaan we naar huis. Daardoor hebben we een hoge klanttevredenheid. Iets waar we best trots op zijn.

We blijven ontwikkelen

Onze klanten maken het mogelijk om verder te ontwikkelen als bedrijf. Zo helpen we veel mensen om hun huis te verduurzamen of geld te besparen. We hechten daarom aan een goede relatie met onze klanten. Juist als er iets niet goed gaat kunt u daarom op ons rekenen.

Umagine Friesland Voor & NaUmagine Friesland Voor & Na
Echte installateur InstallQ

Erkend bedrijf

Een aantoonbaar bewijs van vakwerk

We zijn een gecertificeerd door InstallQ. Dit is een bewijs van onder meer kennis, kunde en veiligheid op een bepaald vakgebied. Zo worden we om de 2 tot 4 jaar gecontroleerd op bepaalde vakbekwaamheidseisen. Daarnaast worden werkzaamheden uitgevoerd volgens de geldende normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die voor het vakgebied van toepassing zijn.

Echte installateur InstallQ
Echte installateur InstallQ
Echte installateur InstallQ
Wij leveren groene Energie

Een tevreden klant. Daar doe ik het voor.

Mijn naam is Floris. De vraag naar groen opgewekte energie groeit. Er is veel keus in aanbod. Hoe maak je de juiste keuze? Wij geloven in een transparante aanpak want vertrouwen komt te voet maar vertrekt per paard. Bij ons weet u waar u aan toe bent.

Wij leveren groene Energie

Persoonlijk contact. Dat vind ik belangrijk.

Mijn naam is Marc. Iedere dag komen we bij onze klanten om ze te adviseren of te helpen besparen. Persoonlijk contact is daarbij voor mij heel erg belangrijk. Want vertrouwen is de basis voor een succesvolle samenwerking.