Bedrijfsbatterij van Umagine Friesland

Zakelijke energie opslaan doe je met een bedrijfsbatterij!

Zonne-energie bij bedrijven is onlangs een van de meest rendabele investeringen gebleken. Dit komt doordat u als bedrijf de opgewekte stroom direct overdag kunt benutten. Stel dat u niet overschotten teruglevert, maar ze opslaat. Op die manier kunt u de opgeslagen energie gebruiken op momenten dat de zon niet schijnt, bijvoorbeeld voor een koelcel of het opladen van heftrucks. Bovendien zijn er fluctuaties in de energieprijzen, waardoor u, wanneer de stroomprijs laag is, uw accu kunt opladen. Zo kunt u ’s avonds, wanneer de stroomprijs hoog is, uw koelcel of heftrucks van energie voorzien met behulp van uw eigen batterij.

bedrijfsbatterij

De slimme bedrijfsbatterij

De toekomst van energie voor uw bedrijf!

Deze slimme Powerbox is niet alleen intelligent, maar biedt ook de mogelijkheid om gedurende drie dagen volledig autonoom te werken voor een huishouden van drie personen, zonder afhankelijk te zijn van het reguliere stroomnet. Met behulp van een eigen omvormer, ontwikkeld in Nederland, wordt de opgeslagen energie omgezet naar netstroom (230 volt). Kies voor innovatie, efficiëntie en betrouwbaarheid met onze geavanceerde bedrijfsbatterij en ervaar de vrijheid om je energieverbruik te optimaliseren op jouw voorwaarden.

Deze klanten hebben we al geholpen

Umagine Friesland is gespecialiseerd in installaties van zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterij.

Anjo Grakist
Anjo Grakist
15/04/2024
Prettige medewerkers die er alles aan doen om aan de klant wens te voldoen. De zonnepanelen, laadpaal en nieuwe groepenkast zijn naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst. Ook een issue wat ontstaan was door een defect is vakkundig en professioneel. Opgelost. Van harte aanbevolen!!
EP E
EP E
15/03/2024
Oprecht en hardwerkend team! Komen afspraken na, overleggen goed en leveren het zonnepanelen systeem netjes op ! Wel wat vertraging gehad door overmacht, maar ondanks ziekte zetten ze flink de schouders eronder. Eindresultaat naar volle tevredenheid! Toppers zijn het en ik wens ze veel succes in de toekomst.
Meindert van der Woude
Meindert van der Woude
11/03/2024
Vriendelijke mannen die de installatie keurig en vakkundig hebben geïnstalleerd. Voor een ieder aan te bevelen.
Otto Visser
Otto Visser
02/03/2024
Geweldige mannen: zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Grote mate van (technisch) deskundigheid en erg praktisch meedenkend in wat handig en haalbaar is. Je merkt dat ze goed op elkaar ingespeeld zijn in hun samenwerking. Zonnepanelen en thuisbatterijen zijn keurig geplaatst. Goede uitleg en service. Wij zijn meer dan tevreden. Enphase micro-omvormers en enphase thuisbatterijen zijn echte aanraders.
jan en martina jansma onderstijn
jan en martina jansma onderstijn
30/01/2024
Plezierige en vakkundige installatie van ons zonnepaneel systeem door de mannen Umagine Friesland. Een aanrader!
Gerard Brattinga
Gerard Brattinga
27/01/2024
8 oude zonnepanelen vervangen door 7 nieuwe. Prima ervaring, dik voor elkaar!
Ruud Fonken
Ruud Fonken
18/01/2024
Alles goed geregeld van offerte aanvraag tot oplevering. Goed advies, alles netjes gemonteerd en hulp bii aanmelden panelen en de app Top geregeld 👍🏼
Barry de Nijs
Barry de Nijs
03/01/2024
Snelle en goede communicatie als het gaat om afspraken, jongens zijn aanpakkers!
annemarie kinderman
annemarie kinderman
15/12/2023
Deze week 6 zonnepanelen en drie thuisbatterijen geplaatst door het jonge dynamische team van Umagine. Alles netjes aangesloten en opgeleverd. Goede service, kortom een aanrader.
H meijers
H meijers
06/12/2023
Snelle levering van zonnepanelen en omvormer netjes geïnstalleerd.

Wilt u ook een bedrijfsbatterij?

Dan komen we graag met u in contact. Samen bekijken we uw wensen en situatie en geven we advies. Open en transparant.